Minőségpolitika

Meg akarunk felelni minden vevői igénynek és minőségi követelménynek. Az elégedett vevők a biztosítékai cégünk stabil működésének és fejlődésének.

Minőségirányítási rendszert építettünk ki és működtetünk, amely szabályozza tevékenységünk minden folyamatát. Ezeket a folyamatokat mérjük, elemezzük, és a tapasztalatok alapján fejlesztjük, tökéletesítjük rendszerünket.

Minden dolgozónk tudatában van iparágunk veszélyességével és bonyolultságával. Ennek megfelelő felelősséggel és igényességgel végezzük munkánkat. Felszereltségünket korszerű, minőségi eszközök alkotják.

A mindenkori piaci kihívásokra, a jogszabályi változásokra gyorsan reagálunk. Figyelemmel kísérjük a konkurenciát, illetve a gyártók új termékeit, technikai újításait, hogy mindenkor a szakmai csúcsot tudjuk Vevőinknek nyújtani.

Felkészült, nagy szakmai tapasztalatú szakembergárdával rendelkezünk. Ennek ellenére fontosnak tartjuk a dolgozók folyamatos szakmai képzését, a meglevő tudásanyag frissítését, valamint új technikák elsajátítását. Ez nélkülözhetetlen munkavégzésünk színvonalának fejlődéséhez, és cégünk versenyképességének megtartásához.

Számos elégedett megbízó bizonyítja cégünk képességeit. Szerződésben vállalt kötelezettségeinknek mindenkor megfelelünk, a vállalt határidőket betartjuk, áraink értékarányosak a munkavégzés minőségével.

Cégünk évtizedes múltja, tapasztalata biztosíték Vevőink számára a magas szakmai és mínőségi színvonalú munkavégzésre. Természetesen minden lezárt projektre és az átadott berendezésekre legalább 1 éves jótállást vállalunk.